Zoeken naar naar achter

Uw zoekactie voor naar achter leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Sam 37 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Black zoekt massage en meer
Bij deze ben ik op zoek naar een massage met zin en passie. Meer kan bij klik vooral al je ervaren bent. Graag reactie met voldoende info. Ik kan ontvangen en verplaatsen indien nodig.  
gisteren
Ivan 63 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Gay sauna
Bi man 62 zoekt vriend om samen te gaan naar gay sauna Gent en of Sex cinema 177/87/16*3,5 verzorgd  
gisteren
Dromer 49 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar bi man van 65+ die mijn droom laat uitkomen
Hallo, Ik ben een verzorgde man van 49j 185 89 en 14x4 en ik zoek namelijk een bi man van 65+ en groot geschapen die mij kan ontvangen. Al een tijdje droom ik om eens een grote piemel van een oudere man in mijn hand te hebben en daar eens mee te spelen tot hij spuit. Daar wordt ik telkens geil van als ik er van droom. Uiteraard mag je ook met de mijne spelen. Ik heb nog nooit iets met een man gedaan dus ik heb geen enkel ervaring. Reageer met je stats en foto van je grote piemel. Discretie en hygiëne staat hoog aangeschreven.  
gisteren
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
date papa zoekt zoon
Hoi! Ik ben luc 58.171.87 17 cm intiem kaal en verzorgde en normale man uit regio diegem .Ik ben op zoek naar jonge gast tussen 18 tot 30 jaar voor geile date pijpen neuken .Hou van jong en behaard xl lul ben geen faker mail voor afspraak.Kan niet ontvangen wel verplaatsen reactie met foto en gsm nr voor date Kusjes Luc  
gisteren
Bi versa zkt top 51 jaar Antwerpen - Puurs
Bi versa zoekt top
Bi kerel 51 zkt top voor woensdag rond 18.00 u die kan ontvangen regio klein- Brabant of Temse Hygiëne en discretie geboden en gewenst, gespoeld en zin kom ik naar jou.  
Bram 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
rukdate &........
Hoi, ik ben eigenlijk hetero (1m85, 18 cm, zie foto), maar sporadisch eens zin in 'iets anders'. Mijn voorkeur gaat uit naar een rukdate. Ik kom bij je langs, doe mijn kleren uit en begin met mezelf te spelen terwijl jij hetzelfde doet, als de klik/geilheid toeneemt, kunnen we elkaar eventueel een handje helpen. Pijpen kan eventueel ook, maar hou het graag safe, dus met condoom. Graag max 55j, sportieve look en groot geschapen is een +. Graag reactie met foto (mag anoniem, vooral geïnteresseerd in je body/pik).  

rukdate &........
gisteren
Dries 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Oudere top
Zelf ben ik 37, 177, 72, versa. Door een oudere vriend leerde ik de geneugten van het geneukt worden kennen. Voor dinsdag avond ben ik zoekende naar een top die ervaren is en in Gent kan ontvangen voor een geile date. Kussen is hierbij verplicht 😉  
gisteren
Tomas 43 jaar Limburg - Herk-de-Stad
ik zoek voor vandaag top/versa
ik ben 44 bi en opzoek naar een top om ervaring op te doen, ik hou van assplay,pijpen en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, anaalplay, dildo's enz.Welke gay/trav/bi heeft tijd om zich te laten verwennen ? ik wil vanavond iemand lekker pijpen en je mag me, als je wil, mij ook safe neuken, wie heeft tijd samen porno kijken , babbelen,kan ook beetje drinken of roken ,en experimenten. wie ?  
gisteren
bottom 48 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Beste bi topmannen.......
Mijn man is bottom en zoeken een man of mannen voor hem en haar. Het is zeer belangrijk dat je ervaring hebt met een man lekker diep te nemen. Je kan ontvangen op een zaterdagavond en niet roker. We zoeken doeners en niet preuts.(Zijn wij ook niet) Bij voorkeur niet jonger dan 36 en zoekend zijn naar frequent daten. Wie maakt ons geil. Mail met volledige beschrijving van jezelf!  
Cumsletje 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Enorm geil van het weer
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk!! Nu! Geen bla bla ik wil enkel foto lul en we spreken verder af!  

Enorm geil van het weer
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10